Website ontwikkeling

Website of webwinkel ontwikkeling en beheer. 

Uitstraling

Een website of webwinkel is het online visitekaartje van uw bedrijf. Bij het opzetten en maken van een website voor uw bedrijf is het erg belangrijk dat de identiteit van u bedrijf past bij de website. Een kapsalon kan een website hebben welke een speelse maar nette en serieuze uitstraling heeft. Een financieel dienstverlener dient echter voor een zakelijk en betrouwbare uitstraling te kiezen. Een bouwbedrijf, stratenmaker, voegbedrijf kan bijvoorbeeld veel foto’s van lopende of afgeronde projecten afbeelden op de website.

Gebruikersgemak

Naast het uiterlijke aspect van uw website is het ook zeer belangrijk dat een klant snel en goed kan vinden wat hij zoekt op uw website. De menu opbouw van uw website moet dan ook een gebruiksvriendelijke structuur hebben. Tevens kunt u denken aan zichtbare tarieven en openingstijden.

Vindbaarheid (SEO en SEA)

De vindbaarheid is het derde punt wat zeer belangrijk is. Ook al heeft u nog zo’n mooie website als deze niet gevonden kan worden door potentiële klanten dan heeft u niks aan uw website. Onder andere de opbouw en gebruikte metatags /woorden en omschrijving helpen om u een betere ranking te geven bij zoekmachines zoals Yahoo & Google. U kunt er ook voor kiezen om te adverteren bij zoekmachines.

Wij kunnen de bovenstaande drie punten, uitstraling,  gebruikersgemak en de vindbaarheid perfect op elkaar afstemmen zodat uw bedrijf een succesvolle online uitstraling heeft en een potentiële groei kan verwachten.